CF-Groep B.V.

Wij hebben goede ervaringen met Vak Logistiek. Zij zijn onze huidige leverancier. Bij ons is een speciaal bouw inrij- en palletstelling geleverd.

5/5

Royal Smit

Wij hebben gekozen voor Vak Logistiek omdat ze verstand hebben van magazijn werk. ze weten waar ze over praten. De communicatie was super. Wij hebben de Bordes van vak logistiek.

5/5

Agrifirm NWE B.V.

Vak Logistiek is professioneel, vriendelijk en open. Een goed opgebouwde zakenrelatie. Zeer tevreden over de palletstellingen die ze ons geleverd hebben.

4/5

Grobeco Heftrucks B.V.

Vak Logistiek is een partner van Grobeco daarom hebben wij voor hun gekozen. Zij hebben bij ons magazijnstellingen voor Vlamings in de mortel geleverd. De samenwerking en het contact verliep goed. Wij zouden Vak Logistiek zeker aanraden.

5/5

Ofichem

Door een connectie zijn wij met Vak Logistiek in aanraking gekomen. Zij hebben bij ons stellingmateriaal geleverd voor circa 1700 palletplekken. Erg prettig geholpen en een goede nazorg. Kleine problemen zijn snel opgelost.

5/5

Optimus Sorters

Wij hebben Ferreto platforms type GL8 van Vak Logistiek. Ons contact verliep erg prettig. Bennie, Maik en Wim zijn altijd behulpzaam. Sommige onderdelen waren niet goed maar, uiteindelijk is dit allemaal netjes opgelost.

4/5

Colorfabb

 

De samenwerking hebben wij zeer prettig en professioneel ervaren. Snelle en duidelijke service. Wij zijn erg tevreden met de stellingen.

 

4/5