Over ons

Uw magazijnruimte optimaal benutten? Vak Logistiek denkt mee over slimme oplossingen met opslagsystemen. We creëren ruimte binnen de mogelijkheden van uw bedrijfspand, magazijn of archief. Dat doen we met veilige magazijnstellingen, ruimtebesparende verdiepingsvloeren en (geautomatiseerde) opslagsystemen. Bij ieder systeem bieden we verschillende beschermingsmiddelen, zoals doorvalbeveiliging en kunststof aanrijdbescherming.

Bekijk onze projecten

De kwaliteit van Ferretto

Wij leveren en monteren stellingen en materialen van het Italiaanse Ferretto. Een merk dat veel waarde hecht aan kwaliteit en veiligheid, getuige de complete lijst aan certificeringen. Dit past bij de visie van Vak Logistiek. Wij hebben daarom ook een NEN-keurmeester in huis voor het keuren van opslagsystemen en magazijnstellingen. Wist u bijvoorbeeld dat u opslagsystemen regelmatig moet laten keuren? Als magazijngebruiker bent u volgens de Arbowet onderhoudsplichtig. Een NEN-keuring toont aan dat de constructie en inrichting van uw magazijn conform de normen zijn.

Vraag een NEN-keuring aan

Van Ferretto Group Holland naar Vak Logistiek

Ferretto Group Holland heet vanaf juni 2020 Vak Logistiek. Gewoon een Hollandse naam die recht doet aan wie wij zijn en hoe wij te werk gaan. De naam Vak Logistiek hebben we met zorg gekozen. Een herkenbare naam die symbool staat voor onze Hollandse nuchterheid en kwaliteit. ‘Vak’ staat voor onze vakkundigheid en laat zien dat wij ons ‘vak’ verstaan. ‘Logistiek’ is de sector waarin we actief zijn. Met onze stellingen, verdiepingsvloeren en andere slimme logistieke oplossingen zorgen wij bovendien voor overzichtelijke ‘vakken’ in uw magazijn, archief, winkel of bedrijf.

Een andere naam dus, maar onze dienstverlening blijft hetzelfde. Zoals u van ons gewend bent. Met de stellingen en opslagsystemen van onder meer Ferretto Group. We zijn gevestigd in op Industrieweg 44a te Druten. U bereikt ons via 024 – 7600 840 of per mail info@vaklogistiek.nl.

Ons team

  • Bennie
  • Maik
  • Wim
  • Bas